Free Printable Creative Life

  • Geplaatst op
  • Door Sandra
  • Geplaatst in DIY, Over ons
  • 0
Free Printable Creative Life

Een cadeautje van ons voor jou: deze twee free printables. Print ze uit en geef ze een leuk plekje. Ook mooi op onze klemborden!

Jaaaaa!! We hebben er zo'n zin in! Vrijdag 23 tot en met zondag 25 maart staan we op Creative Life in Werkspoorkathedraal in Utrecht. Het is de tweede editie van dit trendy, creative evenement en de eerste keer dat wij ook aanhaken. We zijn heel benieuwd!

 

Wij nemen vooral de producten mee waarop jullie fijn je eigen werk kunnen showen. Misschien hangt jouw inkttekening straks wel op onze hippe prikborden, gebruik je onze showrekken om je nieuwste werk te etaleren of gebruik je onze kaartenstandaards of kaartenframes wel om je handgeschreven quote in te doen.

 

Free printable in kaartenframe

 

Maar het kan ook dat je dit blog pas leest ná de beurs omdat je daar hebt gezien dat er hier een leuk cadeautje te innen valt! Speciaal voor Creative Life maakten we namelijk twee creatieve printables die je onderaan dit blog gratis kunt downloaden. 

 

Bij de ontwerpen van onze kaarten en posters kiezen we altijd bewust voor Nederlandse teksten, maar voor deze ene keer vonden we het leuk om de slogan van Creative Live te gebruiken: Being creative is not a hobby, it's a way of life! Leuk om in aanloop naar de beurs zelf ook weer een beetje creatief bezig te zijn, want in Utrecht hebben we daar natuurlijk helaas geen tijd voor!

 

Free Printables op klemborden

 

Op de foto's en op de beurs zie je dat deze free printables heel goed staan in onze klemborden. Leuke van onze klemborden is dat het eigenlijk gewoon een los plankje is (verkrijgbaar in blank en vintage en in A4 en A5) met twee losse knijpers. Hierdoor kun je het klembord gemakkelijk draaien en dus ook horizontaal gebruiken. Wel zo leuk voor al je liggende kunstwerken, posters en printables!

 

Standaard leveren we onze klemborden met een zwarte en een zilveren knijper. Maar wil je liever wit, goud of koper? Dan koop je deze knijpers en gewoon los bij. 

 

Gratis printables

 

De downloads zijn standaard op A4. Wil je ze op een kleiner klembord, of - zoals ik op de tweede foto heb gedaan - ophangen in dit kaartenframe, dan print je ze gewoon wat kleiner uit. Voor het klembord op A5 zette ik het printformaat op 70 procent, de kroontjespen in de kaartenhanger printte ik op 50 procent.

 

Free printable quote en aquarel

 

Wil je aan de slag met onze free printables? Klik dan op onderstaande afbeeldingen! (Of links! Ik kom er net achter dat de afbeeldingen alleen in Safari is te zien. In de overige broers is het gewoon een link. Hoe dát nou weer kan?!?) De gratis download opent in een nieuw venster. Je kunt 'm van daaruit exporteren als pdf of direct uitprinten. 

 

Free printable kroontjespen

 

Laat je op Facebook of Instagram zien wat je met onze printables hebt gedaan? Vinden we leuk! En laat je hieronder bij de reacties even weten of je naar Creative Life gaat? (Of bent geweest haha) Hopelijk tot dan!

 

Free printable being creative is not a hobby its a way of life

 

 

Foto's:

 

 

1. De free printable 'Being creative' op ons donkere, vintage klembord. Ik koos hier voor een gouden knijper erbij. (Foto: Wonen voor jou)

 

2. De printable van de kroontjespen, printte ik op 50 procent en hing ik in deze magnetische kaartenhanger. (Foto: Wonen voor jou)

 

3. Door de losse knijpers zijn onze klemborden zowel verticaal als horizontaal te gebruiken. Wel zo handig! (Foto: Wonen voor jou)

 

4. Detail van de printables met fijne voorjaarskleurtjes. (Foto: Wonen voor jou)

 

5. Normaal houd ik erg van pen, papier, penselen en verf. De tekening ontstond ook op papier, maar het is voor het eerst dat ik ging aquarelleren in Photoshop. Ook leuk om eens te proberen! (Foto: Wonen voor jou)

 

6, 7. De twee gratis downloads. Je mag ze zo vaak uitprinten als je wil. Voor jezelf of voor een ander. Commercieel gebruik is niet toegestaan. Heel veel plezier ervan! (Ontwerp: Wonen voor jou)

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »