Fotoshoot 'jongenskamer'

Fotoshoot 'jongenskamer'

We vonden het hoog tijd om de stijlfoto's op onze homepage weer eens te vervangen. De interieurfoto hadden we een poosje geleden al gedaan en deze week was de foto voor de jongenskamer aan de beurt. (Voor wie op zijn mobiel kijk en denkt: "Ben ik nou gek geworden?" Nee dat ben je niet! Deze lange staande foto's zijn alleen op de desktopversie van onze webshop te zien. Mobiel krijg je andere te zien, vandaar.)

We zijn helaas niet gezegend met een professionele fotostudio of een kast van een huis met heel veel ruimte om maar raak te stylen. In de praktijk betekent het vaak dat wij onze woning compléét op z'n kop moeten gooien om een mooi plaatje te maken. We bedenken van tevoren wat we op de foto willen vertellen en gaan dan aan de slag. In dit geval in de woonkamer van Marlies. Alle haar meubels sjouwden we naar de keuken en de gang en toen konden we gaan bouwen. Dit is het eindresultaat:
Wat je niet ziet op deze foto is dat het bureautje gewoon de plank van de bar van Marlies is. Ondersteund door dozen en boeken. We vinden het zonde om bij elke fotoshoot nieuwe gaten in onze muren te boren, dus staat de letterbak te balanceren op een stapel boeken. Keurig in evenwicht gehouden door blokken aan de andere kant. Buiten het fotokader staat Marlies op een keukentrapje met een bezem in haar hand waaraan we de lamp hebben geknoopt. En ik klik snel raak op mijn camera. Wat vind je ervan geworden??
Tijdens ons werk werden we nauwlettend gadegeslagen door Gijs. Het eenjarige zoontje van Marlies vond die hele verbouwing maar wat interessant! Zo'n lekker werkplekje wil hij ook wel! Met kunst- en vliegwerk moesten we hem steeds buiten de fotokaders houden. Hoewel dat gelukkig niet altijd lukte!
Met maar één kind om ons heen, hadden we deze keer geluk. Ik heb ook nog twee meiden die onze boel soms lekker op zo'n kop kunnen zetten. Hoewel dat soms natuurlijk super onhandig is en niet echt opschiet, levert het soms ook hilarische tafereeltjes op. Wel eens een fototent opgezet met een dreumes, peuter en kleuter erbij? Die zitten natuurlijk in no time ín de tent en wij kunnen fluiten naar onze productfoto's!
Heel soms kunnen onze kleintjes toch ook al een beetje helpen. Hier showt Gijs bijvoorbeeld ons volkswagenkussen. Prima modelletje toch? Zie je iets leuks voor je eigen boefje op een van deze foto's? Check dan even de linkjes hieronder. Bijna alles komt uit onze webshop.
Producten die je van boven naar beneden op de foto's tegenkomt:
Schattig autolampje. Met dit nachtlampje van een kever heeft je zoontje een fijn lampje op zijn nachtkastje om bij in slaap te vallen.
Met deze opbergzakken kun je alle kanten op. We hebben ze in twee maten.
Voor meer verlichting op de jongenskamer, kies je voor deze prachtige gehaakte lamp. Op de foto zie je de lamp in de kleur canard, maar we hebben nog tal van andere mooie tinten beschikbaar.
Hier vind je de leuke, vintage letterbak in de vorm van een huis.
Ben ook verliefd op dit leuke blauwe vintage schoolstoeltje? Wees er dan snel bij, want we hebben er maar eentje!
Het multifunctionele bakje in hippe geometrische vorm komt overal van pas. Ook op de jongenskamer voor z'n potloodjes! En je shopt 'm hier!
Let's play! Leuke woodpixel uit onze webshop. Mooi in combinatie met het houten vaantje
Geinige poster voor aan de wand. Ssst... Het leuke is dat-ie dubbelzijdig is. Aan de andere kant vind je nog een leuke afbeelding!


Foto's: Wonen voor jou


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »