Fotograaf op bezoek

Fotograaf op bezoek

Hij staat op de voicemail. Of-ie onze woning mag fotograferen. Met toch wel een beetje ongeloof bel ik 'm terug. Nee hoor, het is heus niet zo erg dat onze bank verschoten is. Hij vindt het niet nodig om te wachten op onze nieuwe. Eeeuh... nou oke dan.

En dus maak ik een afspraak met Henny van Belkom van Van Belkom Producties. Ik had nog nooit van hem gehoord, maar de eerste vtwonen die ik daarna open sla, opent met een binnenkijker van zijn hand. En die ziet er goed uit!

Oh help! En mijn woning dan?!? Op dit blog laten we regelmatig stukjes van onze woningen zien. Met de nadruk op stukjes! Vakkundig wordt dan alles wat niet fotowaardig is, maar waar je nou eenmaal niet zonder kan (lees: complete bouwwerken van Lego Friends, stapels post en dingen die ik echt niet mag vergeten, een onophoudelijke stroom van knutselwerken van mijn creatieve tweetal, de schone was die ik maar niet weggestreken krijg en dingen die echt nog wel van pas komen maar waarvan ik nu even niet weet waar ik ze moet laten) buiten de kaders van m'n spiegelreflex gehouden. Maar Henny wil m'n hele huis zien!! 
En dus ga ik aan het puinruimen en besluit ik direct dat Henny onze zolder maar even moet overslaan. Waar moet ik anders alle troep laten? En ik vind dat ons huis nog wel wat leuke dingen nodig heeft! Goed excuus om nog wat accessoires te shoppen voor de woonkamer en de kamers van de kinderen. Toch?!? Ik haal bloemen en Ella krijgt een nieuwe strik in haar haar. Wat kan ons gebeuren?

Nou ja... Dat Henny bij de eerste rondleiding toch écht even de zolder wil zien. En dat als ik Fien van school moet halen, ik er achter kom dat ik de sleutel van de automatische schuifdeur van de schuur per ongeluk heb uitgeleend. En ik daarom dus onze halve huisraad, die tijdelijk geparkeerd staat voor de andere deur, eerst de tuin in moet kijlen, voordat ik bij m'n fiets kan. Shit... Henny komt de tuin al in om te vragen of-ie me ergens mee moet helpen.
Nee hoor, dank je. Gaat best.
Ondertussen mijn mantra mompelend: Hij is vast wel wat gewend. Hij is vast wel wat gewend. Hij is vast wel wat gewend!
Henny is top met de kinderen en weet ze zonder moeite au naturel voor z'n lens te krijgen. Iets wat mij de laatste jaren nauwelijks meer lukt!
Inmiddels heb ik de foto's binnen. Leuk om ons huis en onszelf door de ogen van een professionele fotograaf te zien! Het mooie is dat de boel totaal niet is geënsceneerd. Getuigt ook bovenstaande foto waarin ik samen met Ella net mijn boterhammetje leverworst verorber.

Ik mag hier drie foto's met jullie delen. De rest is natuurlijk exclusief voor eventueel geïnteresseerde woon- of mamabladen. Gelukkig zitten daar ook foto's bij waar ik wél leuk op sta. We zijn natuurlijk heel benieuwd of/waar/wanneer ze worden geplaatst. Volgens Henny kan dat best nog wel even duren.Benieuwd naar de rest van ons huis? Eerder maakte ik al een blog over onze woonkamer, keuken, slaapkamer, de kamer van Fien en de toen nog babykamer van Ella. Zoals je hierboven kunt zien, slaap Ella inmiddels in een groot bed en is er best het een en ander veranderd. Daar zal ik binnenkort ook weer eens een blog over maken. Kunnen ook die nieuw-gekochte accessoires op de foto! Toevallig staan precies de items waarvan ik vond dat haar kamer die nog écht even nodig hadden, niet op de foto's van Henny. Zal je net zien!


Foto's:

1. Onze slaapkamer. (Foto: Henny van Belkom)

2. Voor de binnenkijker moest er natuurlijk wel even grondig worden opgeruimd. Gelukkig past er altijd veel in deze opbergzakken. (En de rest gooiden we in de schuur. Sstt... Niet verder vertellen!) (Foto: Henny van Belkom)

3. Ella en ik verorberen ons broodje smeerleverworst terwijl de fotograaf zijn werk doet. (Foto: Henny van Belkom)

4, 5. Henny aan het werk met de kinderen op de kinderkamers. (Foto's: Wonen voor jou) 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »