Verliefd op deze knuffels

Verliefd op deze knuffels

Soms is er helemaal niets aan te doen. Het begint met vlinders in je buik, een enthousiaste hoge kreet.... BAM!! Instant crush!!
Het overkwam ons toen we de prachtige handgemaakte knuffels van de Poolse Anna Stecniewska ontdekten. Lieve help, wat hadden die beestjes een aantrekkingskracht op ons!

 

Knuffel-Lesne-Animals

 

Door het internet was het internationale contact al snel gelegd en wilde Anna ze met liefde ook voor onze webshop maken. Sterker nog, we hebben samen met haar de stoffen gekozen en gewerkt aan de ontwerpen, zodat de vier knuffelvriendjes helemaal bij Wonen voor jou passen en uniek zijn in hun soort.
Toen ze binnenkwamen keken Marlies en ik elkaar vertwijfeld aan. "Welke vind jij de leukste?" Meestal zijn we nogal uitgesproken in onze smaak, maar in dit geval konden we écht niet kiezen!

 

 

Enok de beer of toch Robin de Vos? Voor Fien was het wel gelijk duidelijk: Onni de muis is haar favoriet. Niet zo gek natuurlijk, want met haar tasje en schoentjes is het nét zo'n dametje als Fien! Gijs greep direct Toivo de das. Past ook helemaal in zijn peuterkamer van mint.

 

 

Je kunt echt zien dat de knuffels van Anna met heel veel liefde en zorg zijn gemaakt. Over elk detail is nagedacht bij Lesne Animals, zo heet haar merk. Bovendien zijn ze door hun mooie subtiele kleuren en patronen ook nog eens heel stijlvol voor op de baby- of kinderkamer. En dat vinden wij moeders natuurlijk mooi meegenomen, toch? Maar op de kinderen hebben ze ook een hele grote aantrekkingskracht met hun lieve koppies, zachte lijfjes en lekker lange ledematen.

 

 

Met Sinterklaas voor de boeg zijn deze knuffels natuurlijk een prachtig cadeau in december. Een vriendje voor het leven als sinterklaascadeau. Wie wil dat niet?
Van welke knuffel gaat jouw hart sneller kloppen? Vinden we leuk om te horen!

 

  

Foto's:

 

1. Gijs zijn favoriet is Toivo de das! Past ook helemaal leuk bij zijn kamertje in mint. (Foto: Wonen voor jou)

 

2. Omdat het in het bos best fris kan zijn, heeft Robin de vos een lekker sjaaltje om geslagen. De bootjesslinger en beerhanger zijn van Little Mish Mash en ook verkrijgbaar in onze webshop. (Foto: Wonen voor jou)

 

3. Fien is vriendinnetjes met Onni de muis. (Foto: Wonen voor jou)

 

4. De vier bosvriendjes kunnen het onderling ook heel goed vinden! Hier hebben Robin de vos en Enok de beer een gezellig onderonsje. (Foto: Wonen voor jou)

 

5. De handgemaakte knuffels van de Poolse Anna zijn echt een genot om mee te troetelen en te kroelen. (Foto: Wonen voor jou)

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »