Deze gratis printables blijven leuk

Deze gratis printables blijven leuk

Je hebt het vast al meegekregen: Marlies beviel drie maanden geleden van lieve Sam, een aantal van onze eigen merkproducten zijn sinds kort verkrijgbaar in de webshop van vtwonen (whaaahhh... dat vinden we nog steeds zo stoer!!), we staan dit weekend op Flavourites Live en de bestellingen in de webshop gaan ook gewoon lekker door terwijl het griepvirus ons ook niet overslaat. Kortom: het is een beetje druk en hectisch hier! Van alle kerst-plannen die we hadden voor dit blog en onze webshop, hebben we er daarom echt een paar moeten laten varen. 

 

Free printable winter 

Traditiegetrouw maken we aan het einde van het jaar een free printable. Een leuk cadeautje van ons voor jou. Dit jaar kwam het daar echt niet van. Maar hé.... die van vorige jaren zijn eigenlijk nog stééds leuk! Deze winterprintable staat nu bijvoorbeeld heel mooi op onze multifunctionele klemborden. Omdat de twee knijpers los zitten, kun je deze zowel horizontaal als verticaal gebruiken. En omdat je een extra knijper hebt, klem je er heel gemakkelijk een beetje winters groen bij. Super simpel. Super leuk! Hier zie je nog meer ideetjes.

 

Die mooie afbeelding wil jij ook? 

 

Download hier onze winter-printable.

 

Free printable adventkalender

 

Vorig jaar brachten we deze adventskalender uit. Op dit blog lieten we al veel leuke ideetjes zien die je kunt uitvoeren met deze gratis download. Zo hingen we 'm met gevulde kraftzakjes aan een showrek én aan onze kerstboom van zelfklevend kurk. Zo wordt het extra leuk aftellen naar Kerst.

 

Free printable op prikbord

 

Dit jaar printen wij hem ook nog een keertje uit en heeft hij een mooi plekje gekregen in de keuken van Marlies. Op de ruitjes kurk. De gouden knijpertjes, punaises en mooie takjes van de bloemist maken het helemaal af. Wat ons betreft zijn die takjes met die rode bes-achtige dingetjes echt de trend voor dit najaar. Lekker wat kleur (die best een beetje in de buurt komt bij de kleur van het jaar!) en heerlijk winters! We zijn alleen vergeten te vragen hoe ze heten! Wie het weet mag het zeggen.

 

Download hier je gratis adventskalender.

 

Gratis printable op kurk 

Ondanks dat de printables niet nieuw zijn, hopen we er toch nog heel veel nieuwe mensen blij mee te maken of mee te inspireren! Andere leuke kerstdecoratie vind je hier

Als jij onze printables bij jou thuis hebt hangen, deel je dan het resultaat? Vinden we leuk!!

 

 

Foto's:

 

1. Onze winter-printable op ons multifunctionele klembord. (Wonen voor jou)

 

2. Deze kerstboom-kaars combineert prachtig met de free printable. (Wonen voor jou)

 

3. Hij is eigenlijk van vorig jaar, maar blíjft leuk! (Wonen voor jou)

 

4. Dit jaar hangen we de adventkalender aan de ruitjes kurk. (Wonen voor jou)

 

5. Aftellen naar Kerst! Fijne dagen allemaal!(Wonen voor jou)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »