Creative Life wat was je leuk!

  • Geplaatst op
  • Door Sandra
  • Geplaatst in DIY
  • 0
Creative Life wat was je leuk!

Ooooh wat was het leuk! Met uitzondering van onze voeten hebben we enorme heimwee naar Creative Life! Het was onze tweede deelname, maar de eerste keer dat we ook workshops gaven. Enneh... dat gaan we vaker doen!

Vorig jaar deden we met Wonen voor jou voor het eerst mee aan Creative Life in de stoere Werkspoorkathedraal in Utrecht. Een feestje! Dat merkten we direct. We verkochten leuk in ons pop-upwinkeltje maar hadden wel door dat bezoekers vooral kwamen om te workshoppen en inspiratie op te doen. En hé, daar wilden wij natuurlijk ook voor zorgen!

 

Creative Life workshop Utrecht

 

Dus voor dit jaar regelden we meer ruimte, een grote tafel met stoelen én een leuke workshop: lettervlaggetjes van kurk decoreren. Ik schreef dit blog en ook op de site van Creative Life werd onze workshop aangekondigd. Super leuk toen in januari de eerste mensen zich al inschreven! In de maanden daarna druppelden de inschrijvingen binnen, maar ook afgelopen weekend schoven mensen nog spontaan aan onze tafel. 

 

Creative Life Utrecht workshop wonen voor jou

 

Er kwamen heel veel mensen (en kinderen!) een leuke naamslinger maken, maar er werden ook andere leuke decoratie- en feestslingers bedacht. PARTY of HOERA zien we vaak. Maar ook LOUNGE, RELAX, WELKOM, WIJ > IK, KNUS, FEEST, LOVE, BRAVERY, PANTA RHEI (Grieks voor: Alles stroomt) en LEAFDE (Fries voor: Liefde) werden in onze workshop als slinger gemaakt.

 

Natuurlijk hadden wij voor leuke voorbeeldjes gezorgd om de lettervlaggetjes van kurk te kunnen versieren met mooie kleuren verf of zwarte stift. Maar het was superleuk om te zien dat de deelnemers daar weer hun eigen draai aan gaven. We hebben de eerste slingers al bij jullie thuis zien hangen op Instagram! Mooi!

 

Creative Life Utrecht workshops Wonen voor jou

 

We vonden het heel leuk om zoveel verschillende mensen met hun uiteenlopende creatieve ideeën bij ons aan tafel te verwelkomen. Maar ook de mensen die gewoon gezellig kwamen shoppen of een praatje maken zijn we dankbaar voor een heel gezellig en succesvol weekend. 

 

Wil jij ook graag zelf aan de slag met onze lettervlaggetjes van kurk? Naturel zijn ze natuurlijk al leuk, maar met een mooi kleuraccent kun je ze helemaal eigen maken. Lees dan dit blog met tips nog eens door!

 

Marlies en Sandra Wonen voor jou Creative Life

 

Tot volgend jaar! Dan wordt Creative Life gevierd van 27 t/m 29 maart. Liefs, Marlies en Sandra

 

 

Foto's:


1 t/m 5. Creative Life was een creatief feestje! (Foto's: Wonen voor jou)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »