Botanische kaarten

Botanische kaarten

Ja ze staan online in onze webshop! Onze botanische interieurkaarten. We zijn er stiekem best een beetje trots op. We hebben ze ontworpen in onze eigen ontwerpstudio en werkten voor het eerst met kleur. De zwarte pentekeningen zie jullie van ons gewend zijn, hebben we deze keer gecombineerd met waterverf. Daarvoor pakken we echt een vel papier, penseel en verf. Niets digitaal. Pas in de tweede fase werken we de kaartjes verder af op de computer. 
Planten zijn weer helemaal hip. De botanische trend is niet meer weg te denken uit het interieur. De makkelijk te onderhouden cactussen en vetplantjes staan ook bij ons al een tijd te pronken op de vensterbank. Maar tegenwoordig hoor je er zonder urban jungle niet meer bij. Helaas vereisen de planten van nu wel wat groenere vingers. En laten wij die nou nét niet hebben. Gelukkig merken we dat we daarin niet de enige zijn én zijn er heel veel leuke oplossigen voor!

Er zijn heel veel kussens en posters te verkrijgen met planten daarop geprint. Die hoef je gelukkig geen water en aandacht te geven! En wij hebben bijvoorbeeld deze woodpixels al een poosje in ons assortiment. Nu voegen we daar deze drie botanische kaartjes aan toe. We kozen voor de Monstera Deliciosa, Craspedia Globosa en Pilea Peperomioides. Een hele mond vol hè?! En daarom zetten we er ook de Nederlandse naam onder.
Wij vinden de kaartjes heel mooi voor in je interieur. En zeg nou zelf? Van leuke kaartjes kun je nou eenmaal nooit genoeg hebben! Met een rol washi-tape, een showrek, wat leuke lijstjes, kaartenstandaards of -hangers kun je eindeloos blijven variëren. Het is de makkelijkste manier om even snel wat aan je interieur te veranderen. En als je, net als wij, van schuiven en veranderen houdt, mag een een stapel mooie kaarten niet ontbreken. 
Maar onze plantenkaartjes kunnen natuurlijk ook op de post. Achterop staat een duidelijk adresveld en vind je het plantje in het klein nog een keertje terug. De ontvanger heeft er dan vast ook nog een poos plezier van!

Ben jij ook gek op planten? In het echt of als print? Kijk dan eens op het blog van Stephanie. Daar deelt deze plantenliefhebster, die overigens wél groene vingers heeft, de leukste planten en tips om ze te onderhouden. (Door haar denk ik er zelfs aan om toch meer écht groen in huis te halen!) En op haar inspirerende Instagram account, @plantenfestijn, doet ze binnenkort een winactie met onze kaartjes! Houd haar feed dus in de gaten.
Onze kaartjes gelijk bestellen? Je vindt de gatenplant, gele trommelstokjes en de pannenkoekenplant

hier!

Oh ja, en check gelijk even onze zwart-wit kaartjes. Deze oude collectie is in de sale! De nieuwe kaarten met nog mooier drukwerk komen binnenkort op de site. 

Wij zijn nog wel even benieuwd! Wat is jouw favoriete plant of bloem? En ga jij dan voor de echte of een print? Fijn weekend!


Foto's:

1,2,3,4,5,6. De Monstera Deliciosa, Craspedia Globosa en Pilea Peperomioides sieren de nieuwe botanische kaarten van Wonen voor jou. (Foto's: Wonen voor jou)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »