Bijzondere kraamcadeautjes

Bijzondere kraamcadeautjes

Gek is dat eigenlijk! Hoe vaker ik op kraamvisite ga, hoe lastiger ik het vind om een leuk kraamcadeautje uit te zoeken. En misschien komt het ook wel doordat ik zelf twee keer kraamvrouw ben geweest en sommige cadeautjes, hoewel alle vast uit een goed hart, eeuh... nou ja... niet allemaal even geslaagd waren.

Zomerkleding in een maat die in de winter werd gedragen. Of andersom. Artikelen die ervaren kraamvisite als heel handig beschouwt, maar waarvan het doel aan mij volledig voorbij ging. En al het plastic speelgoed waar herrie... sorry, ik ben gewoon geen liefhebber.

Het is natuurlijk stom toeval, maar mijn zusje kreeg bijna geen kleding voor haar kleintje, terwijl ze daar juist expres niet veel van had ingekocht. In plaats daarvan ligt zijn kamertje en box vol met knuffels. De gemiddelde boyband kan er jaloers op zijn! En ik had juist zoveel kleren in maat 62 dat ik mijn meiden drie keer per dag kon verkleden en ze nooit hetzelfde hoefden te dragen.

Het leukste is het als iemand een heel persoonlijk, of handgemaakt cadeautje geeft. Voor mijn neefje en nichtje had ik me dan ook heerlijk uitgesloofd. Maar daar heb je natuurlijk niet bij iedere baby tijd voor. En wat doe je als je niet zo handig bent?

Wonen voor jou heeft daar een leuke oplossing voor. Onze handgemaakte mobiels doen het heel goed als kraamcadeautje. Met een vanafprijs van 24,90 vallen ze vaak binnen het te besteden budget, maar weet je wel zeker dat je met iets origineels op visite komt. Er zullen weinig babykamers zijn die geen plekje meer over hebben voor zo'n mooie tak met uiltjes, vogeltjes of harten

De mobiels zijn echte sfeermakers
met mooie details. Let wel op! Ze zijn niet geschikt om mee te spelen, maar wel prachtig om naar te kijken. We hebben ze voor jongens-, meisjes- en neutrale kamers. En wist je dat ze heel mooi zijn te combineren met onder andere onze clowns, wolvilten rinkelballetjes, wiegdekentjes en -lakentjes? Als je goed kijkt, zie je namelijk subtiele overeenkomsten in stofgebruik. Voor als je iets meer te besteden hebt, of als je samen met familie of vrienden een kraampakket wil samenstellen.

Al onze artikelen worden ingepakt als cadeautje. Maar koop je meerdere artikelen voor een kraampakket, zet dat in je betaalproces vooral even bij de opmerkingen. Dan besteden we extra zorg aan je bestelling en maken we er een mooi geheel van. Zodat jij de nieuwe wereldburger een prachtig welkom kan heten.


Foto's:

1. Onze producten voor de babykamer combineren heel mooi en zijn
goed geschikt als kraamcadeautjes.
In deze collage zie je: grote mobiel voor meisjeskamer met onder andere twee hartjes en twee vogeltjes; handgemaakte grijze clown; neutrale mobiel met wolvilten vogeltjes; wiegdeken grijs; wiegdeken roze; wolvilten rinkelballetje grijs/wit en wolvilten rinkelballetje roze/wit. (Foto's: Wonen voor jou)

2. Maak een babywiegje mooi op met ons blauwe wiegdekentje, wieglakentje met blauwe sterretjes, blauwe clown en wolvilten rinkelballetje blauw(Foto: Wonen voor jou)

3. Is het geen leuk idee om een nieuwe wereldburger welkom te heten met deze schattige mobiel met uiltjes(Foto: Wonen voor jou)

4. Zeven verschillende harten aan een krans. Deze mobiel geeft sfeer aan een meisjeskamer en is prachtig om naar te kijken. (Foto: Wonen voor jou)

5. Meisjes zullen heerlijk slapen onder dit roze wiegdekentje met wieglakentje met grijze hartjes. De roze clown en het wolvilten grijze rinkelballetje maken het af. (Foto: Wonen voor jou)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »