Behangcollectie

Behangcollectie

Whaaahhh.... daar zijn ze dan! Onze negen behangetjes die samen onze eerste behangcollectie vormen. In dit blog laten we je ze uitgebreid zien én lees je hoe je kans maakt om je favoriet te winnen.

Negen ontwerpen: drie voor de jongenskamer, drie voor de meisjeskamer en drie voor het interieur. (In dit blog van boven naar beneden.) Hoewel dat eigenlijk direct onzin bleek, want zoals je ziet, staat het grijze behang met plusjes ook heel goed op de werkkamer, en het stoere bruine behang met gekanteld gridje ook heel mooi in de woonkamer.

 

Behang werkplek grijs plusjes

 

Toen de samples binnenkwamen, wilde mijn dochter direct het groene behang met de wasbeertjes op haar kamer. En wie zegt dat jongens niet van roze kunnen houden? Anyway... deze vrolijke, maar stijlvolle behangetjes staan in elke ruimte mooi! Ook zijn ze leuk te combineren.

 

Behang woonkamer grid bruin

 

Het is onze eerste collectie en we zijn er best een beetje trots op! Merken met een behanglijn... daar keken we altijd wel een beetje tegenop. Dus, hop! Dat wilden wij ook. We zijn groot Pipi Langkous-fan en haar motto: "Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan!", is onze lijfspreuk. En tadaaa... Het ging niet zonder slag of stoot, maar het is gelukt!

 

Behang babykamer grid taupe

 

Bof ik even dat ik volgende week ga verhuizen! Bovenstaand gekanteld gridje in taupe komt in ons nieuwe kantoor. En het grijze aquarelbehang met visgraat komt op onze slaapkamer. 

 

Behang perzikroze hartjes meisjeskamer

 

Voor meisjes hebben we een zacht behang met zwarte hartjes op perzikroze. En wat vinden jullie van die lieve vosjes op de foto hieronder??

 

Behang roze bruine vosjes

 

Natuurlijk gaan we nog veel meer inspiratie geven en foto's maken. Maar we vonden het wel zo leuk om dit nieuwe product tijdens ons vijfjarige jubileumweek alvast te introduceren. Bovendien koppelen we er gelijk een leuke winactie aan vast op Facebook en Instagram. Daar maak je namelijk kans om twee rollen behang van jouw voorkeur te winnen! Zoek het betreffende bericht even op en doe mee! Maandag 8 juli trekken we twee winnaars.

 

Behang slaapkamer grijs visgraat

 

Voor welk behang ga jij? Het serene bamboe op een linnenlook achtergrond? Hiermee maak je een echt een statement op de muur, zonder dat het heel schreeuwerig is.

 

behang bamboe linnen woonkamer

 

Of misschien de aquarel in roesbruin met pittig zwart stipje? Marlies kan niet wachten om onderstaand behang in haar woonkamer aan de wand te hangen!

Alle praktische zaken, zoals over de stalen, producteigenschappen en afmetingen lees je op de productpagina van elk behang. Hier vind je ze allemaal! Happy shopping!

 

Behang roestbruin zwarte stip woonkamer

 

Foto's:

 

1. Behang wasbeertjes groen. (Foto: Wonen voor jou)

 

2. Behang plusjes grijs. (Foto: Wonen voor jou)

 

3. Behang grid roestbruin. (Foto: Wonen voor jou)

 

4. Behang grid taupe. (Foto: Wonen voor jou)

 

5. Behang hartjes perzikroze. (Foto: Wonen voor jou)

 

6. Behang vosjes roze/bruin. (Foto: Wonen voor jou)

 

7. Behang visgraat grijs. (Foto: Wonen voor jou)

 

8. Behang bamboe. (Foto: Wonen voor jou)

 

9. Behang stip roestbruin. (Foto: Wonen voor jou)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »