Babykamer met een gouden randje

Babykamer met een gouden randje

Wat doe je als je bijna bent uitgerekend, twijfelt aan alles en twee kinderkamers moet inrichten? Nou, dan bel je ons! Georgina doet dat in ieder geval wel. Voor haar oudste dochter Rosalie maken we een hele lieve meisjeskamer mét pit en ook voor het meisje in haar buik gaan we voortvarend aan de slag. De datum waarop Georgina wordt ingeleid, nadert namelijk al met rasse schreden.

We kiezen er voor om op de kamer te gaan werken met zachte natureltinten. Het al aanwezige wit, wordt aangevuld met een wand in een grijze krijtverf van Abbondanza in de kleur Silver Sand 050. Deze kleuren worden aangevuld met blank hout en roze en kleine gouden accenten.
Ook in deze lichte, ruime kamer is de basis prima. De boel is al goed gewit en er ligt een prachtige diagonaal gelegde vloer. Een wand wordt in beslag genomen door een vaste kast. Daarmee wordt de inrichting al meer bepaald omdat je daar natuurlijk geen vast meubels voor kan zetten. Én we hoeven niet meer op zoek naar een mooie kast!
Het ledikantje en de commode krijgt de baby van haar grote zus. Maar zo'n klein kindje verdient natuurlijk wel een geborgen plekje. En daarom gaan we op zoek naar een mooi hemeltje om het ledikantje mee aan te kleden. We vinden nergens wat we zoeken en maken daarom speciaal voor deze kamer zelf aan de slag. We kopen een standaard en naaien daar deze kanten gordijnen aan. De vilten hangers in de top maken het helemaal af.
De opvallende hertenkop, de verschillende kleedjes en mooie schapenvacht, het vintage stoeltje, alle hippe accessoires en de vrolijke muurstickers, zorgen voor sfeer en stijl op deze smaakvolle, lieve babykamer!
Inmiddels is dit ledikantje niet meer leeg! Georgina laat ons weten dat Indy-Rose is geboren. Gefeliciteerd lieve familie! We hopen dat jullie intens van elkaar genieten. En dat jullie je helemaal thuis voelen in de kinderkamers!

Wil jij ook interieuradvies voor de babykamer? 

Lees hier over onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Foto's en moodboard:

1. De commode wordt doorgeschoven door grote zus Rosalie. Het wandhuisje van Kinderkamer in Stijl is decoratief, maar ook heel handig om wat spulletjes in op te bergen. Net als de opbergmand van Roomblush. Leuke wandhaken he? Verkrijgbaar bij de Gele Flamingo. De muurstickers zijn van POM. De ladder en de lampjes had Georgina al op een andere kamer, maar komen hier prachtig tot hun recht.  (Foto: Wonen voor jou)

2. Het moodboard dat we maakten voor Georgina was uitgangspunt bij de styling van de babykamer. (Moodboard: Wonen voor jou)

3. De houten stoel is van Hay en kleden we aan met een mooie schapenvacht. Een heerlijk plekje om samen met je kleintje te zitten. Het kussen met kleine sterretjes komt uit onze eigen shop, het konijn is van Bloomingville. Het witte krukje is een handig bijzettafeltje. Ook de vilten bal met rinkelbelletje en het tekstbordje Little Miss zijn uit onze eigen collectie. De vilten hangers zijn van Lief Vilt. (Foto: Wonen voor jou)

4. Het roze kleed had Georgina al en wordt aangevuld met het wolkenkleedje van Lilipinso. De stoere lamp van Saartje Prum is een mooi contrast met de lieve uitstraling van het op maat gemaakte kanten hemeltje. (Foto: Wonen voor jou)

5. De guitige hertenkop, verkrijgbaar bij Wehkamp, krijgt een vrolijke ketting met kaart Knuffelkontje. De poster van Eef Lillemor hangen we in een houten posterframe.  (Foto: Wonen voor jou)

6. We hopen dat Indy-Rose heerlijk zal slapen in haar ledikantje. (Foto: Wonen voor jou)

7. De lieve pop heeft een plekje gekregen op een vintage stoeltje uit onze collectie. (Foto: Wonen voor jou)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »