Aan de slag met onze giraffe

Aan de slag met onze giraffe

We hebben onze giraffe nu een aantal weken in onze webshop staan... Tijd om ook eens zelf met deze wanddecoratie aan de slag te gaan. De witte giraffe staat heel mooi fris en clean op een witte wand, maar voor wat meer contrast plaats je hem op een gekleurde wand. Mij leek het mooi om het nu ook eens op underlayment te proberen. Ik kocht een grote plaat bij de houthandel en ging aan de slag.

Giraffe diy


Nu ben ik van ons tweetjes niet echt de handigste als het op klusgebied aankomt.
Meestal doet Marlies dat soort dingetjes voor de webshop. Logisch, zij deed ook een opleiding standbouw en de keren dat ik een boormachine in m'n hand hield, zijn op... euuhhh.... drie vingers te tellen! Maar goed, Marlies is nog lekker aan het kramen en met een baby aan je borst boort het niet zo best. (Tjonge, jonge wat een alliteratie! Daar ben ik dan weer wél goed in!!)

Bevestiging giraffe


Vol goede moed ging ik aan de slag. En het lukte nog ook! En hee, als ik het kan, kan jij het zeker! Bij onze giraffe zitten vier schroeven, vier pluggen en vier afstandshoudertjes geleverd. Omdat ik in hout werkte, waren de pluggen niet nodig. Maar ik vond het wel mooi om de giraffe een beetje op afstand van het hout te plaatsen. (Zie bovenstaande foto.) Daardoor krijg je een mooie, subtiele schaduwwerking en krijgt het geheel wat meer diepte. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om deze afstandshoudertjes niet te gebruiken en de giraffe direct op de wand te bevestigen. 

Wanddecoratie giraffe op underlayment


Ik maakte het wandje af met wat kaartjes, knijpers, een takje en een leuk slingertje. Ik vind dat de giraffe heel mooi uitkomt op het hout. De tekening van het underlayment, doet nu ook echt een beetje dierlijk aan. Wat vinden jullie ervan? Marlies probeerde 'm thuis uit op haar groene wand. Ook een succes, als je het mij vraagt! Leuk gecombineerd met het kleed en de plant in de opbergzak.

Wanddecoratie giraffe


We krijgen vaak vragen naar onze andere geometrische dieren. Of en wanneer we deze in productie nemen. We willen er zeker nog wel een of twee gaan uitbrengen! Het vraagt van ons best een investering en daarom gaat dat helaas niet al te snel gebeuren. Maar we hopen de panda en/of de olifant in 2018 ook te mogen verwelkomen in ons assortiment!

 

Wil jij ook deze mooie giraffe thuis aan de wand? Je koopt 'm hier!

 

Foto's: 

 

1. Onze witte geometrische giraffe wordt compleet geleverd met ophangbevestiging. (Foto: Wonen voor jou)

 

2. Met een baby aan je borst boort het niet zo best. En daarom moet ik het doen! (Foto: Wonen voor jou)

 

3. Detail van de ophangbevestiging. Door de afstandshoudertjes komt de giraffe heel mooi een beetje van de wand af. (Foto: Wonen voor jou)

 

4. Voila! Mooi geworden toch? (Foto: Wonen voor jou)

 

5. Omdat de giraffe aan twee kanten is gecoat, kun je hem zowel naar links als naar rechts laten kijken. (Foto: Wonen voor jou)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »