Babykamer in oudroze

Kijk nou dit lieve kamertje van Lenna! Lenna is een nichtje van Marlies en we mochten van haar moeder Christel gezellig foto’s komen maken. De mix van oudroze met natuurlijke materialen en accentjes van goud maken het een hele gezellige, zoete babykamer.

Tijdens de zwangerschap van Christel, kwam Marlies natuurlijk vaak even buurten in het babykamertje in wording en heeft hier en daar wat interieurtips gegeven. Ook is Christel een groot fan van Wonen voor jou, getuige wel het aantal items dat uit onze shop komt. 

Babykamer meisjeskamer inspiratie

De grenen commode en de kast scoorde Christel op Marktplaats. Maar eenmaal op hun plek, bleken ze niet zo goed bij de vloer te staan. Een witte verfdip is de oplossing! Leuk en origineel toch? 

Boven en naast de commode heeft Christel verschillende wandknoppen gehangen. Lekker speels maar ook praktisch. Het houten beertje staat heel leuk op de witte wand. En de roze kledinghanger met wolkgebruikt ze om de hydrofieldoek aan op te hangen. Ook het bruine konijnentasje komt uit onze webshop, net zoals het zwart houten speelgoedhondje op de plank boven de commode.

Babykamer oudroze

Aan de andere wand staat het witte ledikantje. Het steekt prachtig af tegen de ‘bergen’ in oudroze. Het is de kleur Old Pink van vtwonen. Het oudroze combineert heel mooi met alle natuurlijke materialen in de kamer zoals hout, rotan, wol en het kurk uit de naamslinger. Verder heeft de meisjeskamer kleine accentjes van goud (zoals in de muurstickers) en wat zwart. 

Die geweldige knuffels (Enok de beer, Robin de vos en Onni de muis) staan nu super decoratief op het babykamertje van Lenna. En als ze wat groter is, zal ze er vast heerlijk mee kunnen spelen. 

Robin de vos piept uit een vrolijk mandje met stippen. Van zulke leuke opbergers kun je natuurlijk nooit genoeg hebben! Ook niet op de babykamer.

De roze poster met knuffelkontje zit in een zwart posterframe. Ideaal van deze is dat achter het frame ook een plankje zit. Je kunt de poster dus ook gewoon op een plankje of kast zetten, zodat je niet hoeft te boren.

Foto’s:

1 t/m 7: De lieve babykamer van Lenna waarin oudroze en natuurlijke materialen zoals hout, rotan, wol en kurk worden afgewisseld. (Foto’s: Wonen voor jou)